Vijvers en zwemvijvers

Vijvers en zwemvijvers

Droomt u van zwemmen in uw eigen tuin?
Met de aanleg van een zwemvijver combineert u een natuurlijk uitzicht met de luxe van een zwembad.
Een zwemvijver aanleggen biedt volgende voordelen: het is budget vriendelijker dan het plaatsen van een zwembad. Je hebt een biologische waterzuivering. Een zwemvijver heeft bijna geen onderhoud nodig.
Een zwemvijver lijkt sterk op een traditionele tuinvijver, maar heeft een dieper zwemgedeelte. De vijver wordt steeds afgewerkt met een rubberfolie, waarin de planten en een natuurlijk filtergedeelte worden ingewerkt.
Jarenlange ervaring en de nodige bijscholingen heeft er voor gezorgd dat het bouwen van een zwemvijver één van mijn grote passies en specialisaties is geworden. Samen met u wil ik op zoek gaan naar de zwemvijver die perfect bij u past!
Ons bedrijf staat voor een zeer precieze aanpak voor een zwemvijver aan te leggen. Alle stappen voor het maken van de vijver worden met de grootste zorg aangepakt.
Ook stellen wij orde en netheid tijdens de werken van groot belang!
Heeft u al een zwemvijver en is deze dringend aan een renovatie of heraanleg toe. Ook dan kan u zeker beroep doen op ons bedrijf en bespreken we samen uw noden en wensen om zo tot een gerichte aanpak te komen.