Home

Over ons

Martens Tuinen is een tuinbedrijf gespecialiseerd in exclusieve tuinaanleg. Wij streven naar perfectie en kwaliteit bij onze uitvoering. Met meer dan 20 jaar ervaring is Lu zelf nog elke dag te vinden op de werf, wat er voor zorgt dat hij er op toe ziet dat uw tuin tot in detail correct afgewerkt is.

U kan bij ons terecht voor het volledige plaatje, wij zorgen er voor dat uw tuin tot in de puntjes in orde is. Ook kan u beroep doen op ons voor zwemvijvers/baden, tuinberegening, beplanting- en bestratingswerken.

beregenen tuin

tuinberegening

Waarom kiezen voor Martens tuinen: onze pluspunten

kwaliteit & perfectie

Wij gaan voor kwaliteit! Wij streven naar perfectie bij de uitvoering van elk werk. De tevredenheid van de klant staat bij ons centraal.

kennis & ervaring

Lu heeft maar liefst 20 jaar ervaring in het vak. Dit zorgt ervoor dat hij de nodige kennis en expertise heeft om van jouw tuin een écht pareltje te maken!

Op maat van uw wensen

In een zeer gemoedelijke sfeer proberen we steeds aan uw wensen te voldoen. U kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen voor een verkennend gesprek. Wij vinden dit zeer belangrijk om zo de juiste feeling te krijgen met de klant en het project!